Väggmålning - barnrummet


Tapeter i all ära, men visst kan det vara kul med en snygg väggmålning. Och i ett barnrum är det klart att föredra. Små kladdiga fingrar och tuff lek går hårt åt väggarna. En målad yta går att torka av eller i värsta fall bättra på. 

Det finns en massa bra inspiration på nätet nu så det är bara leta runt efter just din favorit. 

Jag hittade denna enkla men snygga väggmålning på Pinterest. Mitt favvo ställe att leta inspiration på. Här finns nått för alla. Och då handlar det inte bara om inredning. Utan här finns fantastiska recept. Trädgårdar to die for. Tips på kläder, hår, naglar, make up och mycket mycket mer. 

Så har ni inte Pinterest appen, skaffa den NU. 

Om ni vill måla en vägg liknande den på bilden så rekommenderar jag Jotuns lady väggfärg vilken finns i flera glansgrader. Från helmatt till halvblank. 

Behöver du bara en liten skvätt färg av någon nyans så köp en provburk. De blir billigare och då kan du köpa fler kulörer. Sen är det väldigt onödigt att ha en massa halvtomma burkar ståendes hemma. 

En bra maskerings tejp är viktig att ha. De brukar bli skarpa kanter från dem. Men jag rekommenderar ändå att du spärrmålar kanterna innan du målar på med en ny kulör. Just in case. 

Använd dig av en bra pensel med syntetborst och en skumgummi roller så har du bra verktyg som underlättar arbetet. Spara aldrig in på varken färg eller verktyg. Det gör arbetet så mycket jobbigare. Och slut resultatet blir inte lika tillfredställande. 

Nu är det bara hitta ditt motiv och sätta igång! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen