Marmoleum = Medvetenhet

Mitt favorit material på golv just nu är Marmoleum Click. Ett linoleum golv med klick funktion och färdig undersida av kork, vilket betyder att du inte behöver lägga ytterligare foam under. Plattorna finns i storlekarna 30*30cm, 399:- och 30*90cm 299:-

Möjligheterna är oändliga enbart fantasin sätter gränserna. Du kan lägga randigt eller rutigt. Enfärgat eller blandat.  Mitt favorit mönster är randigt, det känns roligt men ändå lugnt på samma gång.

Marmoleum känns varmt att gå på och akustiken i rummet blir genast betydligt bättre. Jag rekommenderar alltid marmoleum till mina kunder som ska lägga nytt golv i sina barn rum. Dels på grund av ljudnivån men också  för att det går att göra så mycket roligt med Click plattorna.

Jag ska själv lägga in ett Marmoleum Ckick golv i mitt nya kontor, randigt såklart, men jag har svårt för att bestämma mej för vilken accentfärg jag ska välja. Ska jag välja orange eller lime (dessa två har jag redan liggandes hemma) eller ska jag beställa ett nytt paket och lägga gult istället??

Som sagt så föredrar jag randigt, du kan välja att blanda två färger och lägga ränderna symetriskt eller bland fler och köra på organiserat kaos :)

clickrandigt med marmoleumfärgkarta marmoleum

Här ovanför ser ni färgkartan från Forboflooring som tillverkar marmoleum plattorna. Färgerna stämmer inte riktigt överens med värkligheten men ni får en fingervisning om viklet utbud som finns.

Förutam allt de bra jag redan talat om så är linoleum ett miljövänligt alternativ då de till största delen tillverkas av naturmaterial. marmoleum Click plattorna är till och med svanen märkta :)

XOXO Tess


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen