PartyLite

Ja, ikväll har jag varit på ljusparty hos min syster. Det är inte första gången och det lär inte bli sista häller. Ljusen kommer från PartyLite och säljs bara via hempartyn, har man dock kontakt med en säljare så kan man komma undan om man verkligen vill ha nått just nu men inte har tid eller tillräckligt med folk för att dra ihop ett eget party.

Jag hade sen tidigare spanat in mej på ett par ljushållare formade som snöflingor men bestämt mej för att vänta. Vilket visade sej vara ett smart drag när det nu var kampanj på dom så både jag och Frida fick oss varsitt par till samma pris som ett.

snowflake

Annars så blev det denna gång bara téljus, som värmeljus men inte lika varma (max 50 grader)i klara ljuskoppar. Dofterna blev lite jul inspirerade eftersom att jul säsongen närmar sej men stormsteg. Mango/Mandarin & Skogsfrost + lavendel till senare.

Den 17/1 ska jag själv ha en visning och då ska jag ha en doftblomma. En porslins blomma som sätts mer i en glasbehållare fylld med doftolja som sen sprider väldoft i ditt hem, samtidigt som den är väldigt dekorativ.  Min favorit är den som ser ut som en julros, hoppas att den finns kvar i januari så att det inte var en jul grej bara.

porslinsbloomma julstjärna

Mamma och Faster Lena har sedan tidigare köpt doftstrån, dom är dekorativa och sprider en behaglig doft länge. När oljan tar slut finns det refiller att köpa. Jag funderade på att köpa sådana och ställa på toaletten och i tvättstugan, men det får vänta. Frida däremot köpte ett sett med vaser/ljushållare/stråhållare som man kan kombinera i en mäng olika varianter, riktigt snyggt.

 

 Symmetri 3 in 1

Om ni är mer nyfikna kan ni gå in på www.partylite.com och kika runt, vill ni handla så måste ni dock ta kontakt med någon av hemkonsulenterna, men det brukar ju vara minsta problemet J

XOXO Tess


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen