Äntligen här - Bohéme från Boråstapeter

I början på maj, vilket är nästa vecka så finns Boråstapeters karta Bohéme i butiken.

Så här på våren vill vi ju gärna glädjas åt allt liv som spirar i naturen, träden som förds på nytt, fåglar som sjunger och vinden som susar. Kanske till och med en och annan geting eller humla hunnit vakna till. Allt detta gör våren till en romantisk tid på året.

Själv beskriver Boråstapeter kartan som ett lekfullt lapptäcke som för tankarna till gammeldags kafferep i farmors berså.

Bohéme kartan doftar ljuv romantik när den är som bäst, utan att bli allt för prålig. Mönstrena passar utmärkt om du vill uppnå en lite lantlig eller Shabby Chic stil.


Självklart kan du ha dem ändå, men mina tankar går åt det hållet.

Den andra influensen i kartan andas sextio-tal, Grafiska mönster ränder och små prickar. Perfekt för sextiotals köket eller varför inte ett tjejrum, själv är jag sugen på att sätta den småprickiga i Tuvans rum, tillsammans med nått åt det romantiska hållet.


Bohéme, Boråstapeter


Vill ni se mer av tapeterna kan ni komma in till mej på Colorama. Eller besöka Boråstapeter.se där alla mönster finns för provtapetsering. Tänk på att små mönster inte kommer att synas och att färgerna kan variera, så ska du få den fulla effekten av tapeterna så ska du se dem live, hellst i rummet du skall tapetsera.


XOXO Tess

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen