En string på väggen

Jag är den stolta ägaren till två stycken stringhyllor. Tyvärr är de lite illa medfarna. Men det är inget lite sandpapper och ett par burkar färg kan bota.

Då är det bara orken som sätter stopp. Men innom en snar framtid skall jag ge dem nytt liv och ett nytt hem. Någonstans i köket! Men de gör sej lika bra i hallen, kontoret eller vardagsrummet.

Har man dock inte samma tur som jag att äga ett orginal, så kan man köpa nytillverkade stringhyllor i alla möjliga varianter. EM i Piteå, som ligger vägg i vägg med mej på Colorama, har både orginal versionen och den nya i plexiglas.

String hyllan har prytt svenska hem sedan slutet på fyrtiotalet, designern Nisse Strinning var en av dom som lade grunden för det som idag kallas "scandinavian design".

Vill du veta vilka varianter som finns kan du gå in på hemsidan och klicka dej runt.delar till stringhyllandelar till plexi hyllorna


Här ovan ser ni alla delar till String och String Plex

Stringhyllan för mej är en väldesignad flexibel och funktionell möbel som håller i alla tider. Men det är väll det som kännetecknar "scandinavisk design". Det tidlösa och enkla formspråket, tillsammans med den funktionella designen. Kort och gott möbler som tilltalar den stora massan.


XOXO
Tess

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen