Fuskbyggarna

Måste bara komentera detta program. 

Jag ser inte så väldigt mycke på TV. Nästan inte alls. Men nu råkade det sej som så att maken slog på TV4 just som Fuskbyggarna hade börjat. Jag måste få säga att jag blir rent ut sagt förbannad när jag ser hur människor kan bete sej. Förstår dom inte att det är människors liv de leker med?

Jag tycker att programideén är riktigt bra och de ger riktiga hantverkare en rejäl klapp i ryggen, vilket de förtjänar.

De visar också hur viktigt det är att man är insatt och påläst innan man drar igång ett sådant här stort projekt. Det finns ju jättemånga riktigt profesionella hantverkare där ute, och de flesta av dem gör ett fackmannamässigt jobb.

Om ni skall till att bygga, eller bygga om ert hus så rekomenderar jag varmt att ni tar och tittar på ett par program, för de delar med sej av en hel del matnyttigt. Plus att ni kan få endel riktigt bra tips rent byggnadskonstuktionsmässigt ( om nu detta är ett ord, annars har jag precis uppfunnit ett nytt :) Dessutom. 
Se till att inte du också blir dragen vid näsan, för det kan väll inte finnas något värre än att stå där utan tak över huvudet när drömmen om det perfekta hemmet igentligen borde slagit in?


XOXO Tess

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen