I väntan på nått bättre...

Just nu sitter jag här och lider. Hela denna vecka skall jag vara utan medicin för att se om det är den som orsakar huvudvärken.

Nu har det gått drygt frya dagar och jag kan lova, det har bara blivit sämre. Så långe jag håller mej sysselsatt så går det skapligt, men så fort jag stannar av känns det som om huvudet ska explodera. Det bultar i ögonen och skär i tinningarna. Det är ingen rolig upplevelse.

Det enda jag kan se kan komma ur det här är att jag kan säga till läkaren på måndag att det INTE har med medicinen att göra. Då kanske han tar mej på allvar och gör nått åt problemet.

För att hålla mej sysselsatt har jag idag vart en snabbis på stan och köpt virknålar och garn. Jag har tänkt virka mej några bakverk. Vi får se hur det går med det, jag som aldrig hållt i en virknål förut. Till råga på allt är min alldeles egna virklärare på vift, Gocart tävling i Järfälla. Typiskt.


virkade bullar


Vi får se hur jag ska lyckas få min luddiga hjärna att tolka virkbeskrivningar. tur att det finns ett gäng bloggar på nätet där jag kan få handledning. Allt är så lätt tillgängligt idag :D

Om det fortsätter som tidigare kanske jag lyckas knåpa ihop ett par stycken tills på måndag, jag lär ju inte få sova nått iaf.


XOXO Tess

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen