Ny skyltning i butiken

När jag vart borta har Tina och Camilla skött skyltningen av butiken. Jag tycker att de skött sej utomordentligt bra och vill därför visa upp vad de åstadkommit :)
Här har det skyltats med Eco White och Quinta från Midbec, pluss ett av våra alldeles egna väggord :) Lampor och övrig rekvisita kommer från EM som ligger vägg i vägg med oss på Fläktgatan. Nere i högra hörnet ser ni även ett smakprov på Tarketts nya Floor in a Box.


Väggord

Här skyltas det med ett digital tryck från MrPerswalls nya karta Urban Nature tillsammans med Plain 7380, och ytterligare ett av våra egna väggord. Fotöljen och kudden kommer även de från EM. Mattan är en måttbeställd variant från Golvabia.


Jag tycker de skött sej riktigt super, så nu gäller det att stäppa up ett steg när jag väl är tillbaka :)


XOXO Tess

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer
Postat av: Fia Linden Falkenlöv

Hallå hoppas allt är bra med dig. Jag brukar följa din blogg då man får uppdateringar på facebook. Måste bara få fråga om väggordet finns att köpa på andra ställen och vad det kostar, lika så målningen vad den kostar. Kram fia

2010-04-28 @ 10:45:43
Postat av: Tess

Jag lever det är väll bra nog, jag hoppas på en snar lösning på mitt "huvudproblem".Som svar på dina andra frågor så kostar målningen (om det är den till vänster om väggordet på den andra bilden) som kommer från MrPerswall från 1500kr då är måttet B220cm*H260cm. Den finns i fler utföranden än den på bilden. Om du går in på MrPerswalls hemsida så finner du den i kollektionen Urban Nature.Väggordet är specialdesignat av oss på Colorama i Piteå, men om du vill går det att få det skickat per post. Priset ligger runt 600kr + frakt. Det går att ändra det efter eget tycke, både vad gäller innehåll, teckensnitt och färgsättning :)Hoppas att du fått svar på dina frågor och att du får en trevlig valborgshelg.Många kramar // Tess

2010-04-29 @ 22:53:07
URL: http://trolldesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen