Slut på energi

Har helt slut på energi nu. Denna vecka har vart en enda lång plåga. Jag förstår inte hur människor orkar leva med ständig värk och smärta.

Jag är åtminstonde inte byggd för den.

Tur att det är måndag imorgon. Det betyder nytt besök hos doktorn och ny medicin som förhoppningsvis kommer att skicka min huvudvärk dit pepparn växer.

Skulle va så skönt om det kunde ske.

Enda sättet att orka med veckan utan att bli helt tokig, har vart att hålla mej sysselsatt. Även om jag har fått ta pauser varje timme för vila enligt läkarens ordination. En minuts vila en gång i timmen. Då är det ryggläge som gäller.

Jag var på middag med jobbet i fredags, för att fira att våran Janne jobbat 25 år på Jowa. Fantastiskt. Vi åt middag på Challange, vilket är premiär för mej. Tjugofem år är en väldigt lång tid. Det finns inte många idag som stannar så länge på ett och samma ställe. Tur för honom och för mej att vårt jobb genomgår en ständig förändring. Ingen dag är den andra lik.

Själv har jag vart fem år på Colorama nu, även om de sista veckorna spenderats i hemmet. Jag trivs värkligen otroligt bra, och jag längtar verkligen tillbaks. Så än en gång sänder jag en bön till himlen om att nästa medicin skall göra mej frisk.

Ni kan väll hålla en tumme för mej och hoppas att den gör det, så jag kan återgå till att raportera om inredning istället för mediciner. Själv tycker jag att det är ett betydligt trevligare och intressantare ämne :D

Idag har vi haft söndagsbrunch igen. Med blåbärspancakes, lönsirap, lyxig äggröra, bacon och en massa mackor. Tur att Frida var här och hjälpte mej organisera det hela annars hade jag nog fortfarande stått vid spisen. Det är rätt mysigt att äta frukost tillsammans så här på söndagmorgon, ingen stress och ingen brådska. Bara att njuta. 

Nackdelen är att köksbänken ser ut som ett slagfält, nått som jag inte riktigt orkat ta hand om än. Men nått skall jag ju ha att göra imorgon också. Små mål är allt jag klarar av för tillfället.

Så snälla håll en tumme så ses vi en annan dag!

XOXO Tess


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen