Söndags brunch

Det börjar bli nått av en vana att äta söndags brunch hemma hos oss. Syster Frida och Charlie kommer och väcker oss i lagom tid.

Det är rätt skönt att få ett avbrott i vardagslunken, nu när jag vart sjukskriven så länge. Jag kommer knappt ihåg hur det var att jobba.

I vanliga fall brukar vi duka fram färskt bröd, yoghurt, flingor, juice, nykokat kaffe och the. Pluss en hel del pålägg. Idag kände vi dock att vi var sugna på hårdbröd.

Tänk vad underskattat det är med en rågrut med leverpastej och smörgåsgurka på :)





Jag tror att vi var eniga allihop runt bordet om att hårdbröd slår formfranska och minibagetter alla dar i veckan.

Tuvan stod som vanligt för the kokandet, vilket går rätt snabbt när man har en kaffemaskin som även gör varmvatten. Beställningerna stod som spön i backen, tur att Tuvan gillar att leka kafé.

När vi satt där och mumsade wasa så det stod härliga till, kom vi fram till att vi bakar alldeles för sällan. Det finns ju så mycket gott man kan göra. Allt från Cupcakes och kladdiga chokladkakor till vanliga hederliga bondkakor. Jag borde ta maj i kragen och sätta igång, nu när jag fått mina två ugnar dessutom.





Till nästa söndag ska jag ta och göra amerikanska pankakor, ni vet dom där tjocka med lönsipap till :)





Ha en bra dag :D

XOXO Tess 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen