Tuvan och jag har gjort stan...

Var och hälsade på Gammel mormor och morfar idag, jag och Tuvan. Jag är så less på att ligga till sängs eller vara instängd hemma så vi tog vårt pick och pack och drog.

Först gjorde vi ett pitstop på sjukhuset för att hälsa på pappa som ligger inne på observation för ensidig ansiktsförlamning, typiskt han. Det är inte första gången han skräms genom att åka in på sjukhus, denna gång verkar det dock inte vara nått allvarligt. Dom har däremot inte hittat anledningen än så han ligger och väntar på en magnetröntgen. Dessutom passade jag på att hämta ut ny medicin när jag lika passerade apoteket. Citodon och Ipren denna gång.

På tal om allvarligt så har det hänt rätt mycke tråkigheter runt omkring i helgen. Pappas ansikte var bara början. Min syster fick veta att hennes "extra pappa" försökt ta livet av sej. Som ni förstår så lever han fortfarande, men det hade kunnat sluta på ett helt annat sätt. Sen så kraschar en av broders kompisar med skoter i fjällen och får åka ambulanshelikopter till Sunderbyn, även här låter det som att han haft änglavakt, men vi vet inte riktigt hur landet ligger än, det vi fått höra stämmer inte riktigt ihop.

Det är väll som de säger att olyckor kommer i tretal. Hoppas att det är färdigt nu, och att vi får glada nyheter i fortsättningen.

Efter besöket hos pappa åkte vi till morfar Janne och mormor Vivvi-Anne. Här vankades korvmackor och frästelser. Yummie :) Lika bra att pressa sej ordentligt när man lika är ute tycker jag. Nu ligger jag nerbäddad i soffan med frossa och blixtrande huvud, så jag vet inte om det var någon bra ideé, men jag måste ju se hur mycket jag klarar av annars kommer jag ju aldrig att orka gå tillbaka till jobbet igen :(

Hos morfar Janne fick Tuvan för sej att leka fotograf och fotade allt innom räckhåll. Så jag avsluter detta inlägg på en glad ton och visar upp ett urval av de färgglada bilder hon åstadkom.

Och så en bild på fotografen :)

Hoppas er helg vart trevligare än min, och att turen nu skall vända för oss. Imorgon skall jag ringa till neurologen och se när de har tid med mej :) Bäst för dem att det är snart GRRRRR.


XOXO Tess

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Trevlig läsning och fina bilder. Jag håller tummarna för att dina läkarbesök i veckan skall ge resultat.

Hälsningar

Gunilla

2010-04-12 @ 00:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen