Urban Graphic - Trendiga Vinylgolv

Tarkett brukar vara duktiga på att pressa gränserna för vad som är hett just nu. Till skildnad från andra golvleverantörer vågar dom satsa på produkter som kanske inte kommer att bli storsäljare, men som fyller ett behov hos oss som vill ha det där lilla extra.

Nya kollektionen Urban Graphic är just en sådan. Här finner du inte de vanliga ekparketts immitationerna, utan här finner du klara färger, en karta över New York gator, ränder, prickar, texter och medaljonger. Allt för att kunna få till den där lite tuffare och annorlunda stilen.

Detta är en kollektion som sträcker sej främst till det yngre klientelet, men också till dej som är ung i sinnet och vågar utmana släkten genom att lägga New York under dina fötter.
Bilderna är hämtade från Colorama.se


XOXO Tess

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ja, de golven är verkligen härliga!

Har precis också börjat ladda ner lite bilder från dessa golv.Men jag hinner inte med att uppdatera bloggen lika ofta som jag vill just nu.

Tors-Sön är dottern med i Tibros isrevy.

Vi ska jobba 5 arbetspass inklusive nattpass så vi vaktar ishallen fr.om imorgon natt. Det ska bakas och det sys kläder för fullt. På det då jobbet och så kurs på torsdag kväll. Förbereder också för en "tjejkväll" på jobbet nästa vecka;) Och så kalas hos svärmor som fyller år på Söndag.

Men jag ska inte klaga, jag är ju frisk och mår bra. Hoppas nu att du känner dig bättre!!!!

Och att du slipper din hemska huvudvärk:(

kram kram Lotta

2010-04-20 @ 15:48:58
URL: http://lotenlind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen