Love the way you lie

Då det kommer till musik är jag en riktig all ätare. Dessutom så fäljer jag inte ett visst antal artister slaviskt utan jag fastnar för vissa låtar.

Ibland är det texten som sätter sej, andra gånger är det musiken eller sångrösterna. Det jag försöker få fram är att mina spellistor mest liknar mixed tapes mer än en albumlista eller en best of platta.

Här är en av mina favoriter för tillfället. Eminem ft. Rihanna med - Love the way you lie.Paret i videon som är så "kärvänliga" spelas av Megan Fox  (Transformers, Jennifer´s Body) Och Dominic Monaghan (Sagan om Ringen, Lost).

Starkt av Rihanna att vara en del av ett sådant projekt så snart efter hennes personliga erfarenheter av liknande slag (no pun intended).

Denna gång är det musiken, tillsammans med gunget i Eminems rap, jag medger att det inte är den första låten med honom som finns med i min iPhone. Stan är en gammal favorit som fortfarande hänger med.Och från Rihanna är det Unfaithful.Umbrella däremot får jag rysningar av, och inte på något bra sätt :)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: ShadyBoy

Eminem is the king!

2010-08-20 @ 22:47:01
URL: http://justshady.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen