Tapet istället för kakel

Jag vet att detta är ett gammalt knep vid det här laget. Men det tål att nämnas igen och igen och igen. Det är ju så enkelt att byta ut tapeten mot en annan. Inget kakel som skall knackas, ingen vägg som skall spacklas, ingen fogning. Tänk vad enkelt det kan bli.

Dessutom så räcker det oftast med en rulle tapet (om du inte har ett extremt stort kök med kilometervis av bänkytor) viket gör att det blir ett billigt alternativ dessutom.

Sen så har även tapetleverantörerna börjat titta efter mönster som fungerar att lägga på tvären, och då menar jag inte bara ränder. Så jag vågar nästan lova att om ett par år finns det till och med enkoma tapetkartor enbart för "kakling" :)Tips från coachen - till ett helvitt kök gör sej en tapet med vit bakgrund bäst. Vill du ändå ha nån forn av färg försök att hålla den så ljus som möjligt.

Den vita färgen gör att mönstret poppar ut, medans en svart eller mörk bakgrund dels delar av väggen men också skapar känslan av att väggen kommer närmre. Vilket inte är så bra i ett kök där utrymmena oftast inte är så väl tilltagna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer
Postat av: Wictoria

Hej!

Den där tapeten är ju underbar. Var finns den att köpa?

2011-11-07 @ 14:25:08
Postat av: Tess

Hej! Jag tror att detta är en tapet från cole&son men jag är inte hundra procent säker. Dessutom så är det ett tag sen bilden lades ut så den kan ha utgått. Men ta med dej bilden in till en välsorterad färgbutik så kan de säkert hjälpa dej att hitta den, eller i alla fall en liknande :)

2011-11-07 @ 22:46:46
URL: http://trolldesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen