Första titten på nya butiken

Idag har jag vart in och hälsat på på jobbet. Vi har äntligen fått ritningarna och inredningsförslagen på hur vår nya butik kommer att se ut :)

Jag har även vart och tittat på lokalerna in real life, och jag tror att det kommer att bli riktigt riktigt bra. Tyvärr har mina USB portar pajjat så jag kan inte lägga upp några bilder :( ni får hålla er till tåls några månader till, sen blir det stor nyöppning på Colorama i Piteå.

Jag kan knappt bärga mej.

Jag kännde en liten aning inspiration idag, och det fanns en liten gnutta glädje över att få vara med i smeten om så bara för en timme. Men man får ta de små ljusglimtarna för vad de är och hoppas att jag snart är fit for fight igen :)

Inspirations torkan har som sagt slagit in och det på den mest olämpliga tiden på året. Detta brukar vara min bästa tid, men i år har jag knappt haft ork att sätta upp julgranen. Julbak, julgodis och julkort är totalt struket från årets to do list. Även bloggandet har fått lida ordentligt, men jag har bara inte haft någon energi över till någon av dessa saker.

Nu är åtminstone alla julklappar klara så nu är det bara köttbullstillverkningen kvar. Vilket är det enda jag har på min lista över att göra inför julmiddagen, snacka om att komma lindrigt undan ;)

God Jul på er alla !!! så får vi se om jag orkar in nått innan nyår :)

Lågvatten

Som ni kanske märkt har jag inte vart speciellt aktiv här på bloggen på sistone. Huvudvärken och de bakomliggande orsakerna har tagit ut sin rätt. Jag har inte haft någon energi över alls, och för första gången på ja någonsin har jag ingen inspiration heller.

Jag hoppas att det ordnar till sej snarast för så här illa har det aldrig vart innan.

Jag hoppas att ni har tålamod men mej och jag ska försöka komma igång med bloggandet igen, så fort som möjligt :)

Just nu är livet inte speciellt roligt, men alla har väll sådana perioder någon gång i livet. Jag har bara haft tur och klarat mej så här länge.

Hoppas ni haft en riktigt mysig tredje advent :)

Matbloggstoppen
RSS 2.0