Alloc Comercial

Idag har Mats från Alloc vart och visat två nya Comercial kollektioner. Den ena är en uppdaterad variant av Comercial stone, där gamla favoriter blandats med fyra nya betongliknande mönster.

Den andra är Comercial med trämönster, båda är klassade som 34or vilket innebär att de går att använda i offentlig miljö med hårt slitage. I denna kollektion finns också Allocs första svarta golv, både i betong och i två/tre-stavs trä ( stav antalet varierar mellan olika plankor för att skapa mer liv i det svarta golvet )

Min favorit förutom Betongmönstret på första bilden är Scandinavian Wood, detta mönster ser inte mycket ut för världen på ett litet prov men utlagt på en större yta och med rätt tillbehör är det ett unikt golv med mycket personlighet, Precis vad jag gillar :)

Dessutom kommer Alloc med en ny typ av trappnos som klickas ihop med aluminium fallsen på långsidan av plankorna, tror att detta kan bli riktigt bra.

concret, comercialscandinavian woodAlloc Comercialblack oak

Bilderna lånade från Allocs hemsida, där kan ni även se övriga mönser bilder och läsa tecknisk data.

Ska ni byta golv i kök eller hall, lägg ett Alloc Comercial det kommer aldrig att bli utslitet, och det tål mängder av vatten, sand och grus :) priset ligger på knappa 400:-/m2 på Colorama i Piteå tar vi 389:-, men priserna kan variera från stad till stad.

XOXO Tess

Läs även andra bloggares åsikter om , ,


Kommentarer
Postat av: Lotta

Det såg spännande ut:)

Allocs återförsäljare har inte visat detta för oss ännu. Hoppas han kommer snart....Ja, visst är det kul med melodifestivalen.

Längtar till morrgondagen::)))

Önskar dig en bra Helg!

kram kram Lotta

2010-02-05 @ 13:06:17
URL: http://lotenlind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen