IKEA - unpluged

Jag fick skäll av min syster idag för att jag inte redovisat hur mitt besök till IKEA gick. Jag hade ju lovat en uppdatering vid hemkomst, men ibland kommer saker emellan.

Denna gång så var anledningen ett par-tre ljusstakar i helt fel färg. Visst för en gångs skull så fanns faktiskt allt jag hade på min lista. Garderoben är inhandlad- hopskruvad- och på plats. Städskåpsinredningen lika så. Lampan i sopskåpet fungerar utmärkt och jag har fått flera kommentarer om att det var en utmärkt lösning de inte tänkt på, detta från två stycken män!!!

Jag hittade dessutom Röda Clara och en matchande burklocksöppnare från NilsJohan på REA REA REA, 44,50 för båda. Jag lovar att jag är väldigt nöjd.

Sen köpte jag även några helt onödiga men åh så snygga ljuslycktor i turkost ( ja jag har fallit för trycket ) Det jag upptäckte när jag kom hem är att turkost inte alls passar in hemma hos mej. Jag är en varm människa när det kommer till inredning. Om ni läst mina inlägg om färgsättning vet ni att det finns varma och kalla färger. Jag dras definitivt till den varmare skalan. Jag trivs med organge, fuccsia, plommon och gula toner, hellst ganska starka sådana.

Nu är ju inte turkost en av dessa men jag bestämde mej för att försöka, ibland måste man vidga sina vyer :) resultatet blev att jag nu har bytt ut allt piff i hela köket/allrummet till turkost och grönt. Och faktiskt så känns det nu riktigt bra.

Här är resultatet:Jag vet att kameran är skräpdålig men jag ska snart införskaffa en ny :)

Det saknas fortfarande lister m.m men vi är på god väg fram mot slutet, Äntligen!!!

XOXO Tess


Kommentarer
Postat av: FURNISH.etc inredning & design

Vad fint med turkost och lime! Gillar båda de kulörerna väldigt mycket! Ha det fint!/Emmy

2010-02-04 @ 22:14:44
URL: http://furnish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen