Hemlängtan & Överraskningar

Visst är det skönt att få vara hemma med min familj. Det hade vart ännu trevligare om vi kunnat göra saker tillsammans.

I helgen har vi firat midsommar tillsammans med släkt och vänner, detta gjorde vi som vi brukar med fiske, camping och god mat i Holmfors vid byskeälven.

Jag hade hoppats att vi skulle hunnit köpa oss en husvagn (jag ha äntligen fått med maken på ideén så det är bäst att smida medans järnet är varmt, han kan ju ändra sej) till i år men så blev det inte. Därför sov vi i tält som vi brukar. Jag har inget emot att sova i tält, tvärt om skulle jag kunna bo hela sommaren i ett, precis som när jag var liten. Problemet är bara att jag inte riktigt orkar med en helg i det fria just nu.

Ändå behövde jag inte göra speciellt mycket, vi var rätt många som hjälptes åt och Matte var gudomlig i det att han kämpade med tältet i säkert en timme, fast det finns betydligt roligare saker han vet än att sova utomhus. Jag kanske skall nämna att det inte var något litet kupoltält vi sov i, utan ett sådant gammaldax tält med ståhöjd och matsalsdel, det påminner i utseendet om ett husvagnsförtält.

Då vi var de enda utan eget kök slapp jag undan den mesta matlagningen, vilket nog var rätt avgörande för om jag skulle kunna klara helgen överhuvudtaget.

Midsommardagen lyckades vi med det omöjliga =)

Vi lyckades dra ihop en överrasknings surströmmingsskiva till mamma som fyllde 50. Det är inte lätt att lura hene och jag tror vi hade fjärilar i magen allihopa tills det äntligen blev dax för "gästerna" att anlända. Det var så roligt att så många kunda komma fast vi var mitt ute i skogen och det faktum att det faktiskt var midsommardagen.

Tack till er alla.

Och vi nailade pressenten också, en timmes helikoptertur med start i Långnäs, så hon kan flyga över hela Piteå och se var vi alla bor =) Detta var en av de två saker hon förutsatt sej att göra, det andra är att hoppa fallskärm. Men då vi är vädigt rädda om vår mor så kändes helikopterturen säkrare + att den räcker längre.

Det jag ville komma fram till är att jag längtar tillbaka till min vardag, till att kunna spendera en helg i skogen utan att vara sängliggande i tre dar efteråt.

Jag vill tillbaks till jobbet, för jag saknar både arbetsuppgifter, kunderna och framför allt mina arbetskamrater. Jag har "hemlängtan". Nu skall jag åtminstonde få komma och hälsa på, jag skall in ett par timmar på jobbet och se hur det fungerar, packa upp varor och kanske stå i kassan, bara för att inte helt tappa greppet om verkligheten.

Det ser jag värkigen fram emot, hoppas bara att jag får ha en bra dag imorgon =)

XOXO Tess

Kommentarer
Postat av: Lotta

Låter som att ni haft en jättetrevig midsommar:))

Ja, jag älskar också husvagnslivet. Nästa vecka bär det iväg med den på semester. Ska bli härligt!

Förstår att det känns kul att komma till jobbet igen:))) Hoppas nu att det går bra. Många kramar Lotta

2010-07-01 @ 05:49:16
URL: http://lotenlind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen