På de avlägsanste ställen...

Som ni vet så tillbringar jag ett par veckor ute på Ljusterö för att vila upp mej från min huvudvärk. För att koppla av och slippa ifrån alla måsten.

Det gör ju att jag inte kan skriva här på bloggen lika ofta, men det är smällar man får ta.

Just nu sitter jag helt ensam här och bara är. Har några ärenden på internet banken jag måste fixa så då passade jag på att flika in ett litet inlägg här på en gång. Annars  så har jag inte rört en dator sen i onsdags =)

Botoxen har snart haft en vecka på sej att sätta in och nu känns det som om någon satt gaffatejp över pannan på mej. Dock så har det ännu inte haft någon inverkan på huvudvärken, om något så är den värre!

Jag fuskade lite i fredags och smet in på Fyrisfärg i Uppsala och tittade på nya Decorama kartan som kommer i höst, den är lika snäll som vanligt med mjuka färget och enkla mönster, denna gång är mönstrena mer grafiska med olika rutmönster och grafiskt ritade träd + lite mjukare eclips liknande mönster. Vi kommer att lägga 40 blad på lager och det var med anledning av detta som jag "fuskade" mej till lite tid på Fyrisfärg.

+ att jag pratade med Göran vår Eco repressentant. Det var ett bra tag sen jag gjorde det, eftersom att jag vart hemma med huvudvärk vid hans  senaste besök.

Från det ena till det andra. Jag känner att det inte blir så strukturerat idag men det får ni ta =)

I lördags så hade de sommarfest här ute på Ljusterö, jag stannade dock hemma, men min svärmor och hennes sambo hade bjudit in ett par gäster på en drink innan det var dax att åka iväg.

En av dessa var Ella Stemme som är en av två bakom nätshoppen smartasaker.se, tänk vad världen kan va liten ibland. Här åker man nittio mil hemifrån för att koppla bort jobbet och så, och se vad som händer ;)  
Min favorit från smartasaker just nu är Pluring, en värdigt liten men åh så praktisk liten sak som gör att du aldrik kommer ha sura och illaluktande trasor igen =) kostar 45:- på smarta saker. Jag fick min av Frida då vi hade vår halv 8 hos mej grej och den är helt oumbärlig nu.


Hon var riktigt trevlig och tipsade om en utställning på KTH där de nu visar en digitaltapet, vi får se om jag orkar ta mej in till Stockholm och besöka utställningen. Det lät iaf riktigt spännande, teckniken går värkligen snabbt frammåt!!!

Idag är en ritkigt dålig dag då det gäller huvudvärken så nu är det ryggläge och vetekudden som gäller. Vi får se när jag kommer åt datorn igen, men lova att ni håller en tumme för att jag snart skall bli frisk =)

PS: Jag har äntligen blivit moster, men med min vanliga tur så kom den lilla rackaren dan efter jag åkt ner till Stockholm, så nu får jag vänta ytterligare två veckor innan jag får snosa på nykläckt baby igen.

Storebror Charlie är enligt rapport inte så imponerad av familjens nyaste tillskott, efter att ha blivit trugad till att pussa på lillebror torkade han sej om munnen och sa: Han liktar illa

Undrar om det är fler än jag som tycker att nya babysar luktar riktigt gott. Charlie verkade då inte hålla med.


XOXO
Tess


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen