...på väg till paradiset...

Efter jag skickat iväg barnen på skolan idag kommer jag att påbörja resan ner till Justerö. Det är meningen att jag skall komma bort från vardagen ett slag.

Jag är på väg till paradiset, eller så nära man kan komma. Lantlig idyll mitt i Stockholms skärgård, kan det bli bättre. Jag får till och med en egen sovstuga som ligger helt isolerad i skogen. Det gäller att inte vara mörkrädd om man skall bo där själv.

Smart av mej att bara ta med mej SF-böcker med vampyrer, varulvar och häxor som tema.

Men jag kommer iaf bort ett tag. För att slippa tänka på och se allt som jag inte kan göra. Det är svårt att skura köksgolvet eller rycka in på jobbet om jag är nittio mil hemmifrån, eller vad säger ni ;)

Dessvärre kommer det att betyda att jag inte kommer att kunna blogga lika ofta som tidigare, men jag kommer att hålla er uppdaterade på hur läget fortskrider + att jag skall försöka klämma in en del inredningstips dessutom, något som det vart dåligt med sen jag blev sjuk :(

Jag har fått med mej mammas digitala systemkamera så att jag kan ägna mej åt lugna promenader och fotografering under min visstelse på "retreat"

Om inte Botoxen biter kanske detta gör det, för på Justerö finns det inte mycket mer än naturen att ägna sej åt.

Skall försöka få mej några timmar i solen också för mina ben är läskigt vita just nu. Skall skaffa mej en fin bränna så jag inte skrämmer slag på alla som råkar i min väg :)

Jag har laddat telefonen med nya ljudböcker så jag är redo för operation bota huvudvärk!!!


Ja, jag är helt såld på vampyrer nu. Måste ha nått med det omöjliga i det hela att göra, min fantasi löper ju amock i vanliga fall, nu har jag hittat ett utlopp för den =) 
Pluss att det inte skadar att det finns så många heta vampyrer på TV nu oxå :) Alex Skarsgård och Ian Somerhalder, jummi!


XOXO Tess


Kommentarer
Postat av: Lotta

Hoppas du får några avkopplande och sköna dagar!!!

Och jag håller tummarna för att botoxen hjälper,

kram kram Lotta

2010-06-02 @ 05:11:41
URL: http://lotenlind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen