New Kitchen - Kök version 2.0

Nu kan du inte bara få dina egna digitaltryck på väggarna utan även på köksluckorna! New Kitchen heter företaget som tillhanda håller kunnandet att trycka dina egna eller noga utvalda mönster på dina köksluckor.Eftersom jag tidigare arbetade på Arlanda tycker jag att detta motiv var riktigt kul, gav mej lite "hemlängtan" om jag sen skulle vilja ha det i mitt eget kök är en annan sak, men iden gillar jag.Visst skulle det vara roligt med ett litet inslag av det oväntade? Som att sätta en fototapet på väggen fast ett steg längre! Detta är definitivt inget för den räddhågsne ;)

Priser för design av exklusivt mönster eller motiv
Small. 1-4 st luckor/lådor = 8.750 inkl. moms
Medium. 5 - 9 st luckor/lådor = 15 000 inkl. moms
Large. 10 eller fler luckor/lådor = 21.250 inkl. moms

Visst det är inte gratis, men du får möjlighet att göra ditt kök riktigt personligt. Face it vi spenderar ju största delen av tiden i köket idag i alla fall, så varför inte kosta på sej något riktigt eget.

New Kitchen har också möjlighet att trycka på glas, så om du inte vill ha motivet på luckorna varför inte sätta det på väggen istället för kakel? kanske till och med med belysning bakom!Den sista måltiden kanske inte är ditt favorit motiv men du kan beställa i stort sett vilket motiv du vill! Det är som så ofta bara fantasin som sätter gränserna :)

XOXO Tess

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: Niklas Johansson

Hej,Bra inlägg. Jag vill passa på att tipsa om fototapeter och canvastavlor hos photowall.seTack och hej!

2010-07-15 @ 17:54:23
URL: http://www.photowall.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen