Vackra och roliga smycken

Jag fick ett tips häromdagen på några riktigt fina smycken. De här skulle man vetat om till alla hjärtans dag, men det finns ju alltid nästa år, eller en födelsedag, eller varför inte en vanlig grå måndag. Hos kerativ insikt hittar du en mängd olika produkter, men jag fastnade för smyckena designade av Carolina Gårdheim. Drömpuppan är min favorit. Även "Bär en önskan hjärtat" är riktigt riktigt fint.

"Bär en önskan-hjärtat kommer ur min övertygelse om ordets starka kraft. Positiva ord, laddade med kärlek, kan förändra vår värld, för de förändrar oss. Vi lyfts till en högre nivå när vi hör, tänker och omger oss med dem. Så slösa med de kärleksfulla orden och låt dem komma från hjärtat! Ditt hjärta. Gemensamt kan vi skapa en bättre värld. Låt önskan på ditt silverhjärta bli sann..." Designer, Carolina Gårdheim.

Bak på halsbandet står det: "Jag önskar allt det bästa för vår jord. Låt oss leva i fred, frihet & respekt. Låt oss se på varandra och naturen med kärlek. Låt oss skapa paradiset här på jorden." Halsbandet är helt i silver och kostar 699:-Hängsmycket Drömpuppan består av tre delar, förutom karbinhaken: En ring med texten Drömmarna är våra vägvisare, en liten bricka med orden Välj kärlek och så själva "puppan"- en liten behållare med en lapp inuti, som det är tänkt att du ska skriva din dröm eller en affirmation på.

Hängsmycket är i nickelfritt rostfritt stål (ytbehandlad med krom) och kostar 85:-Sen hittade jag ett par örhängen i samma modell som Snös runda, som för övrigt är min favoriter just nu. De finns med flera olika texter på, till detta finns även armband med berlocker som matchar örhängena. Riktigt fina :) wink wink.Armbandet kostar 49:- och örhängena 99:-/par berlockerna till armbandet går på 39:-/st och de är gjorda av samma material som drömpuppan.

Så nu är det bara att vänta och hoppas att maken fattar winken :) man kan ju alltid hoppas iaf.

XOXO Tess


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen