Labb Råtta

Just nu känner jag mej som en urvriden disktrasa. Huvudet värker, kroppen värker, örat värker och dessutom har det börjat klia i ögonen från snömöglet som tinat fram.

Idag är en dag då jag nog hellst inte skall kliva ur sängen. Det känns som om det inte blir bättre än såhär.

Ingen bättring i sikte, inget nytt från läkarna fast jag träffar i snitt två per vecka. Medicinlistan på apoteket börjar närma sej en A4.

Vad gör jag nu?

Känner mej som en labb råtta. Läkarna provar allt de kan komma på fast de inte vet vad som är fel. Ingen tid hos neurologen än fast det snart gått de utlåvade tre månaderna.

Nu vill de att jag ska gå på sjukgymnastik!!! Vad jag nu skall kunna göra för nått där vet jag inte. Men som jag sagt tidigare så provar jag allt, precis allt för att bli bättre.

Känner mej lite bruten och självömkande idag. Hoppas att det bara är tillfälligt. Jag behöver inte mer att ta itu med just nu.

Hoppas att ni andra har det bra. Ni kan väll dela med er av nått roligt så jag får en liten knuff i rätt riktning :)

XOXO Tess


Kommentarer
Postat av: Kaj Hällgren

Hej kompis! Håll ut, ju fler dar som går desto närmare undersökningen hos neurologen. Trots det håller jag med om att det är långsamt, vad man ogillar mest är fiskbullar och långsamma läkare. Även jag vet... Vad som är bra är att solen lyser och att du har en bra familj. Kram /Kaj

2010-05-08 @ 20:50:56
Postat av: Tess

Ja, jag håller med om att det är viktigt att ha stöttning från familjen. I det hänsendet är jag dubbelt lyckligt lottad, då även min jobbfamilj är sånna raringar.Saknar er :)

2010-05-08 @ 21:23:44
URL: http://trolldesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen