Sengångare

Idag känner jag mej som en sengångare, i dubbel bemärkelse. För det första så går hjärnan på sparlåga, inget fungerar som det ska. För det andra så känns det lite som om jag spenderat dagen upp och ner.

Har inte sovit en blund inatt, huvudvärken är värre än nånsin, tur att jag äntligen fått en tid hos neurologen. Jag fick hjälp av en mycket trevlig sköterska, som jagade fatt på läkaren i koridoren och bokade upp mej på en tid. Ibland måste man vara lite fräck.

Jag har dock utövat telefonterror på medicinavdelningen på Piteå Älvdals sjukhus, och det har tillslut gett frukt. Man man ska inte behöva ringa två gånger i veckan i nästan tre månaders tid för att få en tid. Finns det dock bara en nevrologspecialist i stan och han dessutom bara jobbat tre dar i veckan så färstår man ju att det tar tid att beta sej igenom väntelistan!!!

Nu skall jag gömma mej under täcket och hoppas på att hjärnan är så slutkörd att den stänger ner, för det jag behöver mest just nu är SÖMN. Lång och välbehövlig vila. Hoppas man får vara ifred för telefonförsäljarna, för de har en tendens att alltid ringa precis när jag nästan somnat.

Nu har jag ju barnvaktsjour också så jag kan inte stänga av telefonerna, men jag skulle nog behöva göra de :)

Ha en fortsatt trevlig dag och håll tummen för att de finner nått hos neurologen i morgon!!!


XOXO Tess


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen