Gör ett kök till ditt barn :)Alla bilder kommer från styleroom.se


Visst är dessa hemma snickrade små kök riktigt charmerande :)

Med lite fantasi och en gnutta klurighet kan även du knåpa ihop något liknande. Diskhon gör du med fördel av en rund metallskål, finns på IKEA. Spiren görs av kontaktpapper och en bit plexiglas. Sen är det bara att låta fantasin och plånboken sätta gränserna.

Kom ihåg belysning och de rätta köks attiraljerna :)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Hustrollen tar knäcken på mej

Här går man hemma om dagarna och pysslar. Plockar undan. Flyttar saker fram och tillbaks för att få allt precis så. Allt har sin plats. Jag vet presic vart varenda pinal ligger. Och allt är lugn och ro.

Trodde jag det.

Det går Troll i mitt hus. Stora och små. Frågar man är det ingen som sett skurvmejseln förflytta sej från lådan i köket till TV- bänken i vardagsrummet en våning ner. Den bara ligger där, som om någon trollat dit den. Ett av mina hustroll säkert.

Tänk så enkelt de vore för alla som bor under detta tak om allt lades tillbaka där det togs. Så enkelt det vore att hitta sakerna nästa gång. Men Trollen fortsätter att flytta sakerna och ingen ser dem.

Däremot så ser jag sandiga leriga spår i stigar över mitt köksgolv. Från altandörren, genom köket, till hallen på framsidan och så ett extra spår till toan och barnens rum. Undrar var det kommer ifrån. Har ingen aning. Och inte får jag något bra svar från mina "rums kamrater" Ytterliggare ett tecken på att trollen värkligen finns.

Synd att inte Trollen gillar att gå ut med sopor, hänga upp jackor eller torka bänkar och bord. Skräp ätande Troll som tuggade i sej sopåtervinningen skulle också hjärna få flytta in.

Sådana Troll skulle jag välkomna med öppen famn.

Tyvärr värkar de finnas väldigt få av den sorten, Så jag får nog acceptera mina sand indragande, skruvmejsel knyckande, jack bergs byggande Troll och hoppas att de blir mer ordningssamma när de blir gamla och kloka.

Men då ska de väll flytta ut :)

Par Courrier - Ja måste bara hit

Nästa gång jag är i stockholm måste jag bara besöka denna pärla till inredningsbutik. Webbsidan visar inte mycket av deras utbud men man får en känsla av vilken typ av inredning de specialiserar sej på. Jag blev kär bara av att se bilderna i bildbanken.

Butiken ligger på Karlbergsvägen 36 i Stockholm. Hoppas svärmor eller Catharina vet vart det ligger.Bilderna är hämtade från www.parcourrier.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Påsk inspiration

Även fast påsken inte är min favvo högtid kn man inte låtabli att tjusas av allt vackert som finns i butikerna just nu. De som mest faller mej i smaken är alla detaljer i klarglas. priserna varierar dock hejdlöst, men som allt annat sesongsbetonat pynt håller sej det mesta innom en lämplig nivå :)

Panduro har en hel del vackra saker i just klarglas och priserna är riktigt fina de med!!! Andra ställen att fynda klar glas på är hos myrorna eller på loppis.
Vill man inte ha det riktigt såhär spar smakat så är grönt påskpynt ett bra alternativ, det passar till alla färger och blir inte omodert från ett år till ett annat :)


Otraditionellt påsk pynt

Om ni som jag inte är så mycket för kycklingar och häxor i gälla färger kan ni ta en titt på dessa atypiska ägg från CanCan Interiör. Gjorda i soapstone 18 cm höga och kostar 200:-


Last bart rums bord

Jag har haft fullt upp hemma de senaste två veckorna. Frida och Lena har varit här och hjälpt mej vårstäda och röjja upp inför Zigges ankomst. Vilken är beräknad till den 15 juni. Därför har jag inte orkat eller hunnit blogga så mycket på sistone.

Men jag måste bara få visa upp Lenas rumsbord. Ni kanske kommer ihåg att jag skrev om lastpallsborden som är högsta mode nu, helt enligt återbruks trenden som sveper över vårt avlånga land för att inte säga världen just nu.

Jag tycker att dom är så fina men de passar inte hemma hos mej. Däremot så pasar de ypperligt hos min Faster Lena. Hon har gjort en högre variant med tre halvpallar på varandra målat dem vita och laggt en glasskiva ovanpå för att slippa tippande glas och liknande.

Här ser ni resultatet :)Tänk vad man kan göra av lite bråte :)
Matbloggstoppen
RSS 2.0