Höga förväntningar

Känner mej rätt spännd inför morgondagens middag hos Sofie. Det står Japanskt på menyn. Själv säger hon att allt smakar skit, men jag tror inte riktigt på vad hon säger.

Jag är iaf nyfiken.

Från det ena till det andra så var jag in på jobbet en sväng idag. Den blev inte lång, men jag var dit. Hoppas kunna vara där ett par timmar till veckan.

Under den korta stunden jag var där han jag få ont i magen av att titta på medans de tjorvade med det nya kassasystemet. Tanken på att sätta sej in i detta nu ger mej kalla kårar. Jag som kunde det gammla systemet utan och innan. Pust.

Nu är det fredags mys med hela familjen i Blåsmark som gäller. Jag, Tommy och Frida sammanstrålar med våra familjer hos mamma och pappa. Sen äter vi middag (oftast pizza) och myser tillsammans. En helt oki avslutning på arbetsveckan :)

Jag återkommer med bilder och en rapport från Sofies middag på söndag :)

Ha en trevlig helg !!!

Kommentarer
Postat av: Kaj Hällgren

Hej Tessvännen, bommade jag dig när du var in på jobbet idag?, du får hojta till när du är in nästa gång för det är knappt man får näsan ovanför instruktionsböckerna längre... Det händer en hel del så du är välkommen in mellan varven. Trevlig helg /Kaj

2011-02-11 @ 21:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen