Våga vägra räkningar

Tänk vad skönt det skulle vara om man kunde vägra att betala räkningarna. Pengarna dimper in runt den 25 varje månad (om man har tur) men den sista så är det bara en bråkdel kvar.

Tänk vad mycke roligt man skulle kunna göra för alla dessa pengar.

Sen kan man ju fråga sej vart alla räkningar kommer ifrån. Jag tror allvarligt att de förökar sej i högen tills det är åtminstonde dubbelt så många som de igentligen var från början. Plikt trogen som man är betalar man dem punktligt varje månad.

Men tänk om rebellen innom mej kunde få utlopp för sin vildare sida och bara strunta i att betala.

Surt bara att det då kommer påminnelser i postlådan. Men under några dagar skulle jag ju kunna känna mej riktigt wild and crazy.

Drömma kan man ju alltid göra :)

Jag skulle dock aldrig gå så långt som till att förvärkliga just denna lilla fantasi :(Vad skulle du göra om du plödsligt stod där med hela lönen kvar???


Äntligen dax!!!

Vårt byggprojekt hemma har dragit ut på tiden rejält. Vi har levt i en byggarbetsplats i snart två år, vilket inte är någon höjdare. Skulle jag ha fått välja själv skulle vi ha bott någon annanstans under tiden, men det är ju alltid en kostnadsfråga.

Mycket av förseningarna beror på min kolaps i våras, fast jag fick vänta tills i september innan jag fick diagnosen depression. Ni kan förstå att prioriteringarna skiftade en aning när vi fick det beskedet.

Först nu i januari har jag haft minsta antydan till inspiration igen, men allt tungt arbete faller på min man och min fantastiska syster och faster som hjälper till allt de kan :)

Men nu var det ju Tuvans rum som stod på tapeten, och på tal om tapeter så har hon redan valt vilka hon vill ha! Nämligen Falsterbo 1436, från BoråstapeterBild: borastapetr.se

På golvet kommer vi att lägga ett trägolv av vaxad bambu, vilket är ett VÄLDIGT slittåligt material. Se bara till att ni köper ett av bra kvalitet. Ni hittar flera olika varianter hos bambukompaniet.Bild: bambukompaniet.se

Som ni kanske kan ana av tapetvalet kommer det att bli ett shabby chic inspirerat rum med målad råspont i taket.
Möblemanget kommer att gå helt i vitt. Inspirationen har vi hämtat från affichen Tuva köpte då vi var och såg Romeo & Julia på Götalejon under julledigheten.

Tuva älskar Måns Zelmerlöw och fick biljetten i julklapp av mej och Matte. Men hon kunde ju inte gå själv (hon är ju bara sju) så jag "offrade" mej och följde med :) vilket inte var nått svårt val eftersom att jag är ett lika hängivet fan som min dotter ;)

 

Som säng har hon (eller rättare sagt jag) valt dagbädden Hemnes, 3595:- från IKEA. Den går att bädda ut åt eventuella övernattande kompisar eller farmorar.


Bild: ikea.se

Så modboarden är klar nu ska det bara rivas och göras klart så att Tuvan får flytta in i sitt alldeles egna storflicks rum :)

Matbloggstoppen
RSS 2.0