Att vila eller inte vila

Just nu går jag bara och väntar på att lille man ska dimpa ner. Men vad gör man under tiden? Är det meningen att jag ska sitta på en stol med benen högt och sippa saft eller ska jag ta itu med fler oavslutade projekt medans jag ännu hinner?

Spara energi eller använda den?

Jag vet ju att allt som blir ogjort innan Zigge kommer får vänta till ett långt senare tillfälle, men kommer jag att orka med förlossning och ev sömnlösa nätter om jag inte vilar upp mej mens jag kan?

Det är ett riktigt dilemma. Visst jag vet att det inte är läge för att starta några nya storprojekt nu så här dagarna innan beräknad nedkomst. Men det finns ju alltid småsaker som inte är färdiga, som man kan ta itu med.

Just nu är det flyttning av garderober som står på schemat. Jag inväntar bara maken som är på fotboll så ska vi flytta över garderoberna till vårt nya klädvårds rum, eller walk in closet . Vilket kommer att bli riktigt nice :)

Jag skulle gjort detta för flera veckor sedan men orken tryter och det kommer annat emellan. Så idag skall vi äntligen få det gjort och jag kan pricka av ytterligare en sak från min att göra lista. Konstigt att de aldrig blir kortare bara :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen