Blossa 2011 - med smak av ArabicabönorBilder: blossa

"13N54’20.11”89W43’33” Mellanamerika. Högsommar. Temperatur: 32°C. Luftfuktighet: 87%. Vidsträckta plantager vilar i skuggan på kaffeodlingen Finca Las Delicias, El Salvador. Arabicaträd sträcker sig mot solen. Samtidigt i Sydeuropa: Eftermiddag. Lätt bris. Solmogna druvor slumrar i tunga klasar på vinodlingarnas sluttningar. Tre sorter väljs omsorgsfullt ut för att förädlas och färdas långt bort. Sverige. Temperatur: -10°C. Rimfrost. I den nordliga midvintern sker det omtumlande mötet; två vita viner bryter av mot den rundade Arabicasmaken, medan det tredje förstärker kaffets karaktär. En ny upptäckt. En förening av mörkrostad elegans och Blossa starkvinsglögg."

Visst låter det lovande. Jag brukar alltid köpa åtminstonde en flaska av årets blossa glögg. Det brukar dock vara strykande åtgång på dem så i år har jag förhandsbokat fyra flaskor. Priset i år ligger på 89:-/flaska.

Årets glögg släpps 1 oktober, jag kommer att få ett sms när min glögg finns för avhämtning, visst är det underbart med dagens teknik.

Mamma och Faster Lena jag har bokat var sin åt er :) så att ni vet!Förhandsboka på Blossa.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer
Postat av: Atef

Hej,

Jag vet inte hur jag kan lägga tipset i din blogg om denna nya innovations tyget!!Ett tips till alla solälskare, Det lanseras en ny innovativ produkt i den svenska marknaden!..Badkläder med nytt speciellt tyg där solen går igenom tyget, vilket gör att du slipper den vita linjen!!!!Tyget är världspatenterat.Läs gärna mer om själva tyget: http://www.b-brown.se/about_us.

och recensionerna som finns på vissa produkter

Kolla in på: www.b-brown.se

2011-10-02 @ 14:18:03
URL: http://www.b-brown.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen