Pimpa din anslagstavlaEn anslagstavla är inte speciellt vacker, men den fyller sin funktion. Här kommer några tips på hur du kan göra den till ett smycke för ditt hem, istället för ett sår i ögat ;)

Ett enkelt sätt är att byta ut ramen till en som matchar stilen i resten av ditt hem, för ärligt talat vem har smala fururamar på sina tavlor längre???

Sedan kan man dekorera korken med en vägg stickers. Utbudet idag är otroligt och det finns garanterat nått för alla. Annars kan du ju sätta dit ditt favorit ordspråk, eller ett uppiggande medelande som får alla att må extra bra. Jag skulle då bli på bra humör om jag möttes av budskapet "Ditt mål för dagen: Gör någon glad" och tänk vad många fler som skulle bli glada av det!!!

Om du nu tycker att själva korken i sej är otroligt ful så kan du endera måla den med väggfärg i en rolig nyans eller klä den med ett vackert tyg. Varför inte ett som matchar kuddar eller gardiner i rummet den sitter. Då blir den en del av inredningen istället för att sticka ut.

För att "trolla bort" anslagstavlan helt kan du tapetsera den i samma tapet som sitter på väggen bakom. Med en diskret ram till blir den svår att upptäcka :)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen