Varning utfärdad - Garderobus monstrus siktat på Klumgatan

Nu är det bara en vecka kvar tills jag beger mej till Rom med tjejerna. Jag har skyhöga förväntningar och bilder av hur det kommer att bli i huvudet.

Alla historiska platser vi kommer att besöka. Middagarna vi skall äta på ljusslings prydda uteserveringar. Cyckel turerna på kullerstens gatorna med kjolarna flygande i vinden och hattar på huvudena (och jag som inte ens äger en hatt)

Utöver detta har jag haft en mardröm som gick ut på att jag inte han se något av alla de sevärdheter som Rom har att erbjuda. Istället sprang vi i affärer och shopade men hade inget att visa upp när vi kom hem. Knasigt, och jag får det inte att gå ihop, men det är väll det som gör det till en mardrön.

Ytterligare en mardröm är situationen i min garderob.

HJÄÄÄÄÄLP !!!!!!

Det finns nog inte ett enda plagg som lämpar sej för en resa till ett vårigt Rom. Av de plagg som skulle kunna passa finns det inte ett som jag koms i. Någon har vart och bytt ut mina kläder mot kopior i en mindre storlek.

Jag kännde lukten av garderobus monstrus (vanligt förekommande svensk monsterart som trivs i överfulla garderober. De älskar att retas. Favorit lekarna är att gömma sockor och krympa kläder. Har de tråkigt kan de också sticka in en röd strumpa i vittvätten)

Jag visste sen tidigare att sommar garderoben ekade tom, men jag hade inte en aning om hur katastrofalt läget igentligen var. Här står jag en vecka innan avresa utan ett enda plagg att packa.

Inte vill jag ju gå ut och shopa heller innan resan, det vill jag ju göra på plats. Men jag måste ju ha nått på mej.

Sen jag provade en av mina klänningar för två veckor sedan, med resultatet att bland annat barmen inte fick plats (detta är ytterligare ett bevis på att garderobus monstrus vart i farten. De är inte främmande för att ta till nål och tråd och sy in kläder på olägliga ställen) har jag satt mej själv på sträng diet. Här dricks det Herbalife och hinkvis med isvatten. That's it.

Dagliga promenader har också stått på schemat. Ut ska jag oavsett om det är snöstorm eller ösregn. April vädret är ju nyckfullt som bäst. Och inte har det vart barmhärtigt mot mej hittills.

Min älskade syster följer mej ut och trotsar väder och vind minst en timme varje dag. Mamma har också hakat på ett antal gånger. Och det gör det lite lättare att hålla igång när man har någon som väntar sej att man skall ut. För själv hade jag velat kura ner mej i soffan med en kopp te.

När vi nu gått i två hela veckor har det dock blivit lättare och jag har tänkt försöka hålla ut till efter sommaren i alla fall.

Det som började med en intensiv punkt insatts har blivit inledningen på ett nytt friskare starkare liv. Förhopningen är ialla fall detta.

Problemet kvarstår dock.

Jag har fortfarande inget att ta på mej. Syster hade några klänningar jag kunde låna och jag ska till mamma i morgon och länsa hennes garderob. Om jag har tur kan jag fynda en och annan ensambel som lämpar sej.

Kontentan i det hela blir att om grderobs monstret har vart framme får man gå iklädd sin "birthday sute". Alltså naken rätt och slätt.

Om någon har ett Monsterbekämpnings tips till övers mottages det med glädje :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen