Drömmen om RomJapp nu är det klart. Resa och boende är bokat. Förväntningarna skyhöga och spänningen olidlig.

Jag ska få åka till Rom!!!

Jag och fyra likasinnade tjejer drar iväg den sista april. En hel vecka av avslappnat sällskap och möjlighet att prioritera sej själv istället för familjen. Vilken lyx.

Tur att jag har en så vänlig make som låter mej få rymma iväg så här på egen hand. Men han får lite hjälp av svärmor och svärmorsmor. Dom kommer upp och hjälper till med barnpassning medans jag är borta, för bara för att jag får vara ledig betyder inte det att Matte får det. Han måste jobba precis som vanligt. Och Zigge har inte fått börja på dagis ännu.

Åh så jag längtar. Nu gäller det bara att komma överens om hur vi ska lägga upp dagarna. Vad skall göras vilken dag för att krama ur varje liten droppe av kultur, shopping, sevärdheter och upplevelser som bara går.

Vad ska prioriteras. Vilka sevärdheter har öppet vilka dagar. Vilka dagar är det lungnast att besöka dessa sevärdheter, för vem vill köa och trängas i onödan :)

Ska alla med eller ska vi dela upp oss?

Puuh det tål att tänkas på. Men för nu så ska jag bara njuta av tanken på att om tre månader går jag och strosar på Roms gator med några av mina absoluta favoriter till sällskap :)

Kan det bli bättre???


Kommentarer
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Åh så underbart med en resa till Rom!

2012-01-30 @ 20:56:05
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: Lena Risberg

Låter verkligen hur kul som helst Tess...det är riktig lyx i vardagen:)

2012-01-31 @ 19:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen