Mjölk och äggfri hallon sorbet



Hallon sorbet med mynta

Denna sorbet går blixtsnabbt att tilllaga och är riktigt riktigt god gillar du inte mynta kan du bara hoppa över den :)

250 gr frysta hallon
3 msk florsocker
0,5 dl annans juice
2 msk färskpressad lime saft
1 dl löst packade färska myntablad (finns i välsorterade matvaruhus)

Mixa alla ingredienser i en mixer, rör om lite ibland så allt blir mixat. Häll upp i glas och tada det är färdigt för servering. Vill du kunna göra kulor av sorben måste den stå i frysen en timme eller så sen går det lätt som en dans.

Det bästa av allt är att den är helt mjölk och äggfri så nästan alla kan äta den. Även min lilla Charlie :)


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen