TodayDu vet den där saken som du borde göra. Den där tiden du skulle boka eller middagen du skulle planera. Högarna med räkningar som behöver sorteras in i pärmen eller tvätten som behöver strykas. 

Jag har ett samtal jag skulle behövt ringa en längre tid, men som jag skjutit upp i förhoppning om att jag inte ska behöva ringa alls. Problemet är bara att ju längre jag väntar ju längre får jag må dåligt helt i onödan. 

Hon finns där för mig, det är det hon är till för. Det gäller bara att ta modet till sig och ringa. Gör det idag. Skjut inte upp livet oavsett vad det är. Du går bara och gruvar dig över saker som skulle vart över vid det här laget, om du gjort dem på en gång!Todays quoteRelationship are based on four principles: 
Respect, understanding,acceptance and appreciation 

Photo: Pinterest Hängande hyllorDessa hängande hyllor kostar inte många kronor att göra, men de är riktigt fina och praktiska. Det bästa är att du bara behöver göra ett hål i väggen för att hänga upp dem. 

Bild: Pinterest Todays quoteBild: Pinterest Pizza rosorDessa pizza rosor är perfekta små förrätter eller ett bra alternativ till fika till kaffet. 

Dessutom är de busenkla att göra. Det finns en mängd färdiga pizzakit att köpa. Skär degen i remsor. Bre tomatsås på halva remsan. Lägg på skinka eller salami. Strö på ost. Vik ihop och rulla. 

Planera i muffinsformar och grädda rekommenderad tid. Klart att avnjuta. 

Blid: Pinterest Something blue


I'm feeling kind of blue. Men inte i ordspråkets rätta bemärkelse, jag är helt såld på blått. 

Den blå färgen har en lugnande effekt på oss människor. Den får oss att känna ro och passar därför bra i bland annat sovrum. 

Blått får oss att tänka på himmel och hav. Därför är blått en bra färg för att få små rum kännas större och luftigare. 

Jag känner att jag behöver förnya mitt hem. Få in nya influenser för att få ny energi. För mig innebär det att skapa ett inre lugn. Ett nytt flöde i hemmet. 

Just nu känns det trångt och övermöblerat. För mycket saker, för många intryck. Det är helt enkelt dags att rensa ut gamla spöken. 

Bilder: Pinterest, Ikea, apartment terapy, elle homeAnnorlunda sätt att renovera trappen


Trappor är svåra. Vita trappor är så snygga men så opraktiska. Smutsen samlas i vart enda litet hörn och de är nästan omöjligt att få bort allt. Svart är också snyggt men smutsen syns nästan lika bra här. 

Jag har funderat på att slipa bort all vitfärg och betsa trappen brun vilket också är snyggt. 

Sen såg jag detta inlägg på apartmemt therapy och det var kärlek vid första ögonkastet. 

Fototapeter finns i mängder av mönster och går att måttbeställa i precis den höjd och bredd du behöver. Vilket gör det enkelt och kostnadseffektivt att beställa den mängd tapet du behöver. 

Detta blir mitt vinterprojekt, vilket blir ditt?Matbloggstoppen
RSS 2.0